Tsig's College

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Ο κυριος Κοιλαλους...

Επιτελους θα μιλησει ο Κοιλαλους? Μονο σε φωτο θα τον βλεπουμε?


η θα τον δουμε και απο κοντα?

βεβαια μην ερθετε μαστουρωμενοι ..





αλλα να ερθετε .. και με πολυ κεφι...


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά μαστουρωμένοι ήταν οι πιο πολλοί γι' αυτό και δεν ήρθαν. Βλέπεις ότι όλοι σεβάστηκαν τις οδηγίες τις οποίες και τήρησαν. Αντε και χρόνια μας πολλά και καλή Σαρακοστή σε σας και τις οικογένειες σας. Θυμάστε που κλείναμε την Σπύρου Μερκούρη και κάναμε άσπρο το ΠΑγκράτι με αλεύρια, γιαούρτια και αυγά?? Και την σειρά στην πύλη για να μπεις στο Προαύλιο με τα ρόπαλα??

tasos είπε...

Είμαι απόφοιτος τού 1969.Θά ήθελα πολύ νά μάθω γιά παλαιούς συμμαθητές καί καθηγητες

tasos είπε...

Άν θέλετε μπορώ νά σας διηγηθώ παλαιές ιστορίες πού έγιναν στό γυμνασιό μας.
Πάντως ο επιστάτης ο Παναγιώτης μέ τή γυναίκα του τή Βούλα παραθερίζουν στήν Νότιο Ευβοια ,τούς βλέπω κάθε καλοκαίρι.

gpa είπε...

Οι ιστοριες παντα ευπροσδεκτες , εξ αλλου γι αυτο εγινε το καφενειο αυτο. Στον Παναγιωτη πολλους χαιρετισμους!!!

Ανώνυμος είπε...

ο 'κυριος' Κοιλαλους ειναι εδω, απλως ενημερωθηκε την τελευταια στιγμη για την θρυλικη συναντηση.!! Στην επομενη θα ειμαι εκει.. αναρωτιεμαι τι κανουν οι υπολοιποι του πεμπτου τμηματος... Τον Δημητρη τον Γαλανοπουλο ειχα δει αρκετες φορες στο Εδιμβουργο οπου καναμε μαζι μεταπτυχιακα.. Εδω και 20 χρονια περιπου (φρικη οταν λες 20 χρονια ε??).. μετα τον ειδα να χορευει εξαιρετικο Αργεντινικο Ταγκο.. πρεπει να ειναι καλα.. Επισης πριν κανενα μηνα ειδα τον¨ΛΙονταρή (οσοι δεν θυμουνται τον Παναγιωτη τον Καραχρηστο).. ο οποιος μολονοτι γεροντακι....δεν εχει χασει ουτε τριχα απο την πλουσια κωμη του.. εχν και το mail του για περαιτερω επαφη..! Πριν απο λιγα χρονια ειχαμε μια ελαχιστη επαφη και με τον Σιμο τον Μεγαλοφωνο -και αυτος χαρουμενος πατηρ οπως ο Μακρης και ο Νικολαου- Οι υπολοιποι ομως δεν ξερω τι κανουν..
Μαντης, Μελλος, το Παπορι, ο φιλος μου -και χρονια στο ιδιο θρανιο- Δημητρης Κατσαντωνης... Μονο τον Μηλια βλεπω απο το τμημα μου αλλα δυστυχως πλεον σε βαφτησια, κηδειες, και αλλα τετοια ευχαριστα!!!!...
αντε .. καλη αρχη λοιπον κουφαλες νεκροθαφτες, ας βγει και κανενα φτυαρι να γελασουμε...
φιλια σε ολους
δημητρης Κοιλαλους..

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά θα αλευρωθούμε στις 5 Απρίλη ?