Tsig's College

Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Ολα καλα!!!

Μερικες φωτο , περισσοτερες στο http://www.pbase.com/entgr/29_years&page=all
και ... σε λιγο θα ανεβουν και βιντεο , Γιωργο περιμενω.Για την ωρα 1-2 δικα μου στην στηλη τα βιντεο μας.
Ναμαστε καλα παιδια , παντα τετοια :)







35 σχόλια:

dim kouf είπε...

Παιδια συγχαρητηρια..!!Πανω απο καθε προσδοκια η επιτυχια της χθεσινης συναντησης...!!Γιατι ηταν στα αληθεια μεγαλη δυσκολια να μαζευτουν 40 περιπου ατομα απο καθε πλευρα της Αθηνας και Ελλαδας (Γιαννοπουλος, Μεμος κ.λ.π.) Σαββατο μεσημερι και με καιρο χιεμωνιατικο.....Ηταν πραγματικα αθλος για αυτους που ηρθαν και πραγματικα δειχνει οτι ολα αυτα τα χρονια τα εχουμε ολοι μας..χαραγμενα μεσα μας και βαθεια....Και σε αλλα παιδα και πιο πολλοι.....!!
Δ.Κ.
Υ.Γ. Τι πιο καλυτερη στιγμη να φευγεις απο το ραντεβου αυτο των παλιων συμμαθητων καινα πηγαινεις σπιτι σου και στο αυτοκινητο να ανοιγεις τον ραδιο και να ακους τον Αλεξη να κανει μια απο τις καλυτερες εκπομπες του ραδιοφωνου για τον Αποστολο Καλδαρα.. !! με φοβερα τραγουδια και ατακες....!! Και εξω να ..ριχνει..καρεκλες..... Μπραβο Αλεξη...Μπραβο σε ολους για αυτο το υπεροχο Σαββατιατικο απογευμα...
Τελικα μηπως αυτες ειναι οι στιγμες οι ωραιες που λενε οτι απαρτιζουν την ζωη.....????

Ανώνυμος είπε...

Πώς ωρέ -και πού- να στείλω φωτό και διάφορα βίντεο από χθές;
Γιώργος Μακρής

Ανώνυμος είπε...

το mail μου είναι makris@senariografoi.gr
για οδηγίες.
Πάλι Μακρής!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ .ΕΛΠΙΖΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΤΕΚΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ !!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ
Υ.Γ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΥΝΙΣΤΟ ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΕ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΠΕΙ ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ (ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ) ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΕΛΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΣΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ....ΜΑΚΡΗ-ΜΙΝΩΤΗ!!!!


ΤΑΚΗΣ ΜΠΡΟΥΜΑΣ panabrou@otenet.gr

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΧΑΛΗ,ΔΗΜΗΤΡΗ Κ.Λ.Π.ΒΑΖΕΛΟΙ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΤΕ!


ΤΑΚΗΣ ΜΠΡΟΥΜΑΣ

alexis_vakis είπε...

Παιδιά, αν είναι όταν βρισκόμαστε μετά απο τριάντα χρόνια, μια μέρα μετά να τρώει τέσσερα ο Παναθηναϊκός (και μετά να χαίρονται κάτι γάβροι σαν τον Γρηγόρη και τον Τόλη), καλύτερα να βρισκόμαστε μεσοβδόμαδα!

gpa είπε...

Η αληθεια ειναι πως εισαστε γουρληδες ρε αδερφε...Τι λετε για το Σαββατο που μας ερχεται ? Φρεσκες φωτο του καλλιτεχνη Μακρη στο http://www.pbase.com/entgr/makris , συμπληρωμα στα δικα μου μπουγελωματα και αλλες.
Δειτε και το βιντεο που ο επιστημων Γιωργος διευθετησε τελικα τα τραπεζια μας...
http://www.youtube.com/watch?v=JRUAqHdV5So

Αλλα και αυτο ...http://www.youtube.com/watch?v=gi7yd-5f1TI

Πολλα φιλια!

alexis_vakis είπε...

Αν είναι για Σάββατο βράδυ, μέσα.
Είναι και εκείνη η εκπομπή ρε Γρηγόρη!

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι ήταν εκπληκτική η , μετά

από τόσα χρόνια , συνάντησή μας .

Επειδή σε όλους μας έμεινε ότι

δεν είπαμε πολλά να βρεθούμε πάλι

σύντομα .

Φιλιά σε όλους ρε

Δημήτρης Γιαννόπουλος .

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια στο Γρηγόρη που έφτιαξε τη ιστοσελίδα και μας μάζεψε.
Μάγκες, ψάξτε και για όλα τα υπόλοιπα παιδιά (sic) για να βρεθούμε πολύ περισσότεροι την επόμενη φορά.
Γρηγόρη θα σκανάρω και άλλες φωτογραφίες και θα σου στείλω με email. Όσον αφορά για το σχόλιο του φίλου Αλέξη, να μας πει ποιός είναι ο βοηθός προπονητή του Πεσέϊρο.
Πολλά φιλιά
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

dim kouf είπε...

Λοιπον παιδια να το ξανακανουμε σιγουρα και γρηγορα ,αλλα οχι να τρωει και τεσσερα γκολ η Παναθα...!!Ριξτε ιδεες και συμφωνουμε.... και βραδυ σιγουρα για τον Αλεξη ρε γαμωτο..
Ακουω προτασεις..
Δ.Κ.
Οσον αφορα τα ποδοσφαιρικα ενα μπορω να πω:Ειμαστε ολοι...ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ για δυο αγωνιστικες.!!!!(κατα το ειμαστε ολοι Βερολινεζοι...!!).Ολη η Ελλαδα θελει να το παρει η ΑΕΚ εκτος απο τον ..Σωκρατη...!!Αντε να δουμε ποτε ληγει η συμβαση του με το κρατος για να παιρνει...πρωταθληματα...(ο Αντωνιαδης κατι παραπανω θα ξερει..(inside information..)
Aντε γεια σας και ειμαι ανοικτος για καθε ιδεα.....

alexis_vakis είπε...

Το ευχάριστο τουλάχιστον είναι οτι είμαστε συντριπτική πλειονότητα οι Παναθηναϊκοί ανάμεσα στους φίλτατους συμμαθητές.
Κάτι είναι κι αυτό, στις χαλεπές μέρες που ζούμε ως έθνος και ως ομάδα!
ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

MAΓΚΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΛΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΧΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΕΚΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΑΛΕΞΗ ΟΤΖΙΓΚΕΡ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ n.zoukas@PARLIAMENT.GR

Μιλ1 είπε...

Τα reunions είναι πολύ καλή φάση. Θέλει πολύ κόπο να τα οργανώσεις.
Οσο για το 2ο βιντεάκι, επιβεβαιώνει το σχόλιό σου στο blog μου!
Πάντα χαμόγελα!

alexis_vakis είπε...

Ποια είσαι λοιπόν Μιλένα;
Εννοείται οτι είσαι ευπρόσδεκτη στην παρέα μας.
Αλλά δεν μας λες και μερικά περισσότερα για σένα;
Κάποιοι απο μας του Εβδόμου της τάξης του 1979 είμαστε ακόμα ελεύθεροι, ξέρεις! :)

Ανώνυμος είπε...

Σας βρίσκω όλους πολύ συναισθηματικούς, αλλά οι περισσότεροι την κάναυε νωρίς το Σάββατο που συνατηθήκαμε. Πράγματι ήταν πολύ επιτυχημένη η συνάντηση και θα πρέπει να βρεθούμε σύντομα ξανά. Οπως είπε και ο Αλέξης μπορούμε να συναντιόμαστε όσοι μπορούμε όποτε μπορούμε και να διατηρήσουμε την επαφή αυτή. Μπορεί να μην ήμασταν κολλητοί αλλά αυτά τα χρόνια του σχολε'ίου και η καθημερινή μας επαφή επί εξι χρόνια είναι κομμάτι της ζωής μας. Ισως από τα καλύτερα και το μοιραστήκαμε μαζί. Φιλιά σε όλους, Γιώργος καρπιδάκης.

gpa είπε...

Ηταν μια πολυ ομορφη συναντηση και , ναι ειχε και εντονα συναισθηματα πιστευω φιλε Γιωργο.Και για να εχουμε δημοκρατικες διαδικασιες , μπαινει ερωτηματολογιο για την συχνοτητα των συναντησεων μας. Αποψη μου ειναι , τουλαχιστον το καφενειο αυτο που φτιαξαμε στο διαδικτυο να το εχουμε σαν ενα πρωτο σημειο αναφορας για σχολια , νεα διαφορα και φυσικα για οτιδηποτε μας κατεβει... Φιλια σε ολους , καλο Σ-Κκο.
Γρηγορης.

dim kouf είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
dim kouf είπε...

Αλεξη οπως βλεπω δεν αφηνεις να πεσει τιποτα κατω......Μια χαρα εισαι... λοιπον... αλλα μην ξεχνας οτι "η ελευθερια για μας ειναι μια ...ωραια...γυναικα.. δεν εναι..."(δεν συνεχιζω το θυμασαι ελπιζω...!!) Ολοι με αυτη την εννοια ειμαστε ...ελευθεροι..
Οσο για το αν πρεπει να ξαναβρεθουμε ασφαλως και πρεπει αλλα να φροντισουμε να φερουμε ει δυνατον και αλλους μαζι μας και να εχουμε κανονίσει και το .. after..για 40-50 ατομα καπου ανετα για να μπορουμε και να μιλησουμε κιολας...
Αυτα προς το παρον....
Δ.Κ.
Αλεξη θα πας στο αντΤζιγκερ συλλαλητηριο ?
Εισαι με τον Βγενόπουλο?
Θα πληρωσεις και εσυ μερος του προστίμου στον συνονοματο σου Αλέξη?
Ειναι μερικα ερωτηματικα που θελω την απαντηση σου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Κατ'αρχήν φίλε μου Γρηγόρη, πάρα πολύ χαίρομαι που σε συναντώ και στη blogοσφαιρα, αν και παρείσακτος σε αυτό το blog. Εύχομαι καλή αρχή, καλή επιτυχία και στην ιστοσελίδα και γρήγορα και άλλες blogoκαταστάσεις (αν ο χρόνος σου το επιτρέπει) για να συμετέχουμε περισσότεροι. Δεύτερον (δεν αφορά εσένα αλλά συμμαθητή σου) ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΗ ΜΙΛΕΝΑ!!! Είναι (μέλλουσα) γυναίκα φίλου μου και δε σηκώνω κουβέντα!!! Φιλιά!

alexis_vakis είπε...

Φίλε Βασίλη, εμείς εδώ του Εβδόμου είμαστε πάντα ευσυγκίνητοι στη θέα του ωραίου φύλου, ρώτα και το Γρηγόρη που ξέρει.
Όσο για το γάμο της Μιλένας που λες, ας ελπίσουμε τότε οτι θα μας καλέσει στο μπάτσελορ πάρτυ!
(Αστειεύομαι, φυσικά)
Άλλος ένας/άλλη μία που ενδίδει στα δεσμά του γάμου, γαμώτο.
Αγαπητοί συμπολεμιστές Δημήτρη Κοιλαλού, Αντώνη Ζουμπουλίδη και Μάκη Αλεξόπουλε, ελπίζω να κρατάτε γερά εσείς. Τέσσερις μείναμε οι ανύπαντροι!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ είπε...

ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ ,ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ..........
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜ
ΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΠΟΥΝΑΤΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ
ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ.....................

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο Μακρή περιμένω ακόμα να περάσεις από το γραφείο. Αλέξη πιστεύω να έλαβες στο κινητό σου τα τηλέφωνα που σου έστειλα. Γ. Καρπιδάκης

alexis_vakis είπε...

Οι κ.κ. Αλεξόπουλος Γρηγόρης, Καραβίτης Τάκης, Γιωτάκος Ορέστης, Ζηβόπουλος Δημήτρης, Βασκούδης Τρύφωνας, Καλτσάς Νίκος και ο υπογράφων (ο τρίτος και ο τέταρτος μετά συζύγων μάλιστα), το Σάββατο 19 Απριλίου το βράδυ εθεάθησαν να συνωμοτούν σε γνωστό στέκι ψαρομεζέδων στο Γκάζι. Η συζήτηση ήτο έντονος, διεξήχθη όμως σε πολιτισμένα πλαίσια -καίτοι τρεις απο τους προαναφερόμενους τυγχάνουν οπαδοί της ακατανόμαστης ομάδας του Πειραιά- και συνοδεύτηκε απο την κατανάλωση σεβαστών ποσοτήτων αλκοολούχων ποτών, απο τα οποία όμως καταφέραμε να σηκωθούμε όρθιοι και χωρίς να κάνουμε οχτάρια.
Εύγε μας λοιπόν!
Θα το ξανακάνουμε συντόμως.

alexis_vakis είπε...

Τώρα που το ξανασκέφτομαι:
Τέσσερις ήταν όλοι κι όλοι (μαζί με τον Τόλη τον Αποστολακόπουλο) οι γάβροι του Εβδόμου που θυμάμαι.
Ήταν ανάγκη να είναι όλοι τους καλοί μου φίλοι γαμώτο;

gpa είπε...

Η συζήτηση ήτο δεν ητο έντονος,ητο εκρηκτικη ,γι αυτο και οι πολλαπλοι τραυματισμοι, κυριως ψυχικοι...Δεν αναφερω το περιεχομενο για να μην εχουμε παλι αναστατωσεις , απλα εις ενδειξιν πολιτισμου , αγαπης και καλης θελησεως , για ευλογο χρονικο διαστημα θα ακουγεται κατι αφιερωμενο εξαιρετικα στον Αλεξη και τους λοιπους αλλοθρησκους...
Και μια αποκαλυψη ,για να μην υπαρχουν αλλες σκιες σε υποπτα θεματα.ΝΑΙ ο κομιστης του DVD του Μακρη , ειμαι εγω , η ανταλλαγη εγινε σε περιπτερο της οδου Μαυρομιχαλη και τα εν λογω βιντεο δημοσιευτηκαν στο Youtube απο υπολογιστη , τα ιχνη του οποιου εντοπιστηκαν στην Ν.Ερυθραια.
Μεινετε συντονισμενοι , οι αποκαλυψεις συνεχιζονται.Και , παιδια περαστε και απο το καφενειο , ερημια επεσε.Παπορι θα μας "γραψεις" καθολου?Αντε.Πολλα φιλια , καλες γιορτες με υγεια.
Γιωργο , περιμενω το νεο υλικο ,ξερεις εσυ....

Ανώνυμος είπε...

Βρε Καρπίδακα γκρινιάρη, ποιά γυναίκα θα σε πάρει;
Βλέπω έμαθες να χειρίζεσαι και το...εργαλείο και να μπαίνεις στο διαδίκτυο! Μπαγασάκο! Θα έρθω ωρε, θα έρθω. Αύριο πρωί!!!! Οι λοιποί που μπεκρουλιάζετε..τι να σας πω.. Ποιός σοβαρός άνθρωπος κάθεται στο ίδιο τραπέζι με Ζηβόπουλο και Βάκη; Αν θυμάστε -επειδή με τα χρόνια η μνήμη....φθήνει, αυτοί οι δύο κάποτε ήσαν αχώριστοι (καίτοι σφαζοντούστεναι διαρκώς) με εξαίρετες επιδόσεις σε βρωμοδουλειές παντός τύπου και καιρού. Φυλαχθείτε λοιπόν κύριοι.
Πάντως κάτι εζεστάθηκε μετά την πρώτη μας συνάντηση. Απόδειξη, τα αρκετά τηλεφωνήματα για εξόδους και συναντήσεις! Εύγε σας.
Επίσης κάτι που το χρωστάω και πρέπει να το πω -όπως και όλοι μας: Γρηγόρη Αλεξόπουλε είσαι άξιος κάθε σεβασμού και συγχαρητηρίων. Η ιστορία θα γράψει το όνομά σου με ΜΕΓΑΑΑΑΛΑ γράμματα. Προτείνω -για την πρωτοβουλία του και την ως τώρα διαδικτυακή του δράση να του απονεμηθεί ο τίτλος του ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και καλά κρασσά, εγώ εξαφανίζομαι για καμμιά δεκαριά μέρες και με την επιστροφή μου θα κινηθώ καταλλήλως για νέα οινοποσία.
Φιλιά σε όλους
Ο ΟΥΡΑΝΟΜΗΚΗΣ και ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΣ
Γιώργος Μακρής
(είδατε με πόση ταπεινοφροσύνη γράφω το όνομά μου με μικρά γράμματα!!)

dim kouf είπε...

Παιδια καλα να περασετε τις μερες αυτες του ΠΑΣΧΑ και καλη ανταμωση....!!
Πιστευω να τα ξαναπουμε καποια μερα.....Προσοχη λοιπον στις ....καταχρησεις(ειμαστε και ..καποιας ..ηλικιας..) και καλη επιστροφη σε οσους εκδραμουν... .Γεια χαρα σε ολους και στους Γιωργηδες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ απο τωρα.....
Δ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΠΡΩΙΝΗ ΜΟΥ ....ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ.
ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ .... ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ............
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΔΟΜΙΤΕΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΒΕΛΙΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ...ΗΝΤΑ
Υ.Γ. ΤΟΥ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ Η ΛΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ...
ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ Ε-ΜAIL ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ/ΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΕΛΙΚΟΣ

21 Απρίλιος 2008 9:21 πμ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν περιστεράκια μου...; Πού είναι οι φωνούλες σας ωρέ; Πέσατε πάνω στα αρνιά το πάσχα ωσάν τους βόες και τώρα χωνεύετε κάτω από κανένα δέντρο;
Για να ξυπνάμε λίγο. Για ανασυνταχθείτε!! Αυτό ήταν; Μια ταβέρνα με δυο πιάτα όσπρια και τέρμα; "ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Πα-ρα-καλώ!!", όπως έλεγε και η Μάρθα-Γεωργόπουλος με την ολίγο έντρινη και συρτή φωνούλα του όταν παρεκτρεπόμασταν (δηλαδή συνέχεια). ΑΝΤΕ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ!!
Γιώργος Μακρής.
ΥΓ: monsieur Τσελίκ...η λαλιά μου δεν κόβεται ούτε με αλυσοπρίονο. Να μουν ο Κοκκινόβραχος ο νεοδημοκράτης να κοβόταν. Η δική μου, όμως, γιατί; Η δική σας η λαλιά;

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!! ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ.
ΤΑΚΗΣ ΜΠΡΟΥΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, αν κανονίστε μέσα στον Ιούνιο κάποια έξοδο για κανένα κρασί(Αλέξη, Τάκη Μπρουμά και αλλοι) ανακοινώσετε το. Θα ήθελα να βρεθουμε και να τα πούμε. Γιώργος Καρπιδάκης.
Γρηγόρη σε ενημερώνω ότι στις 6 Σεπτεμβρίου 2008 θα βρεθούμε στον Βόλο οισυμφοιτηητές της Νομικής του 1979. Επειδή ξέρω ότι ήσουν και συ θεσσαλονίκη, όπως ο Ορέστης κ.ο.κ δες μήπως κάτι αντίστοιχο κανονίζουν και για άλλες σχολές.

Τάκης Μάντης είπε...

Γεια σας ρε μάγκες. Πριν από κανά δυό μέρες ανακάλυψα τυχαία το site. Η χαρά και η συγκίνηση που ένοιωσα είναι απερίγραπτη. Χαίρομαι που έστω και έτσι έμαθα νέα σας και είστε καλά. Προσβλέπω σε επόμενη συνάντηση.
σας χαιρετώ,
Τάκης Μάντης