Tsig's College

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Επειδη ... εσεις το ζητησατε...


Να και μια φωτο πιο προσφατη , πριν 3 περιπου χρονια απο ενα ωραιο Κυριακατικο ουζακι με Τολη , Ορε , παπορι , φιδι ...
Ερχονται κι αλλες ...



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχίζει και....ζεσταινεται το ...πραγμα....!!
Βλεπω με χαρα οτι αρχιζει και φευγει το ...Αλτσαχαιμερ...!! Γνωστες φατσες και προ παντων φατσες που περασαμε...ολα εκεινα τα χρονια της αθωοτητας μαζι... !!Επισης πολυ διαφωτιστικες ειναι και οι φωτο με τα ασπρα μαλλια και τις ..κοιλιτσες....!
Ωραια πολυ .... ωραια.....!!! Σ΄ευχαριστω Αλεξη που μου ανοιξες ενα παραθυρο σε εκεινα τα χρονια... τα ειχαμε...χωσει στο χρονοντουλαπο....Ελπιζω τωρα να μπηκε το νερο στο αυλακι που θα μας φερει στο πολυποθητο ανταμωμα μετα απο 30.... χρονια ... .Μην ξεχναμε οτι εμεις τα ..μοντελλα ΄61 που παρεπιπτοντως ειμασταν η τελευταια χρονια αρρενων και του παλιου εκπαιδευτικου συστηματος με γενικές εξετασεις τον Αυγουστο , με φροντιστηρια στη Σολωνος , με χαβαλε στο τρολλευ με τους εισπρακτορες κ.λ.π....... .
Παιδια καλη ανταμωση...και μην ξαχναμε και την Χαβαη ,τα σφαιρηστηρια στην Εκφαντιδου πως το λεγαμε...? (Το αλτσχαιμερ που λεγαμε...).
Κουφογεωργος Δημητρης (Συμμαθητης με..Καραθαναση, Μακρη , Καρακίτσο, Καρπιδακη, Κοκκινοβραχο , Παναγιωτοπουλο, Μουζακη Αντωνη , Χαρη Νικολαου (μορφη),Μπιστακησ κ.λ.π.... θα τους πουμε ολους και θα τουσ δουμε ολους ευχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Με χαρα σας ανακοινωνω οτι και το ...πιο διαβασμενο και...επικαιρο blogg στην Ελλαδα το press.gr κατοπιν δικου μου σχολίου μας αναφερει....!!
Δ.Κ.

Yanni είπε...

Καλημερα σε ολους.
Ειμαι και 'γω απο το τιμημενο 7 και αποφοιτησα το '81. Ακομα και σημερα καθημερινος πελατης Λεντζου (του κλασικου στην πλατεια)και ΟΧΙ του ημιτασιον στην Υμητου. Τι να πρωτοθυμηθω απο το 7, τον Μπαλασκα, τον Καραφυλη, τον Καλακο, τον Κατσωνη, τον Κοκορογιαννη, τον Παναγιωτη και την κυρα-Βουλα, θεος σχωρεστους,αχ τι μου θυμησατε, ναστε καλα. Μετα τις τελευταιες καταληψεις περασα μια βολτα απο το 7, και δεν θα το πιστεψετε, δακρυσε η ψυχη μου με οτι ειδα. Καναμε και μεις τους αγωνες μας αλλα οχι και ετσι.

Αυτα για τωρα. Εις το επανειδην

Yanni Kyriazis

Tasos Politis 1980 είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ! ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΕΤΩ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ( ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΑΡΙΑ, ΘΑΝΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ..) ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΙΤΙΚΟ....ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 79 ΣΤΙΣ 5/4. ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

gpa είπε...

Σας περιμενουμε κι εσας φυσικα φιλε Τασο και ... αντε κυριε Κουτρα , τις φωτογραφιες της Κυπρου για δημοσιευση...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΠΟΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΑΣΣΑΣ (v.prassas@altasoft.gr)

gpa είπε...

Τα χαμογελα ιδια ευτυχως Βαγγελη , το κακο ειναι πως εκτος απο χιονισμενα κεφαλια , βλεπουμε και αλπικες ζωνες ...